Udskriv denne side

Nyheder

onsdag d. 13. august 2014

Ombygning på Fredensborg renseanlæg


Fredensborg renseanlæg skal have øget sin kapacitet - det kan give nogle støjgener mens arbejdet står på.

I sommeren og efteråret 2014 er der gang i flere arbejder på Fredensborg renseanlæg. Fredensborg renseanlæg skal have øget sin kapacitet, så der kan renses mere spildevand og blive i en størrelse der kan tage mere vand, i takt med klimaforandringernes større regnskyld. 

Ombygningen indeholder et større indløb, en ny rist, en helt nyt sand- og fedtfang samt større ledninger forskellige steder i anlægget. Vi tømmer desuden vores slammineraliseringsanlæg for slam. 

 

Der er flere entreprenører i gang på samme tid, og der vil derfor være trafik af lastbiler og maskiner op til renseanlægget i nogle perioder, samt at der vil komme perioder hvor naboer kan opleve støj fra arbejdet. Vi forsøger at begrænse arbejdet til at være i hverdagene fra 07-18, men enkelte gange kan det være nødvendigt at arbejde i weekenderne.
Ombygningen vil ikke have effekt på den daglige drift af renseanlægget.

Oplever du problemer og gener i forbindelse med ombygningen, kan du kontakte Fredensborg Forsyning på telefon 35 29 44 00. 

 

Der vil ikke ikke være rundvisninger på renseanlægget i denne periode. Vi henviser i stedet til rundvisning på Nivå renseanlæg.