Udskriv denne side

Nyheder

torsdag d. 09. april 2015

Fredensborg Forsyning er nu en del af Skolen i Virkeligheden


”Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen ud i virkeligheden”…

Det er visionen bag Fredensborg Kommunes "Skolen i Virkeligheden" - hvor det gælder om at eleverne skal gøre brug af både udendørs undervisning og inddrage det øvrige samfund i undervisningen, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne.

Fredensborg Forsyning har hele tiden tilbudt kommunens skoler, gratis rundvisning på vores renseanlæg, vandværker og vandtårne, da vi synes det er vigtigt at udbrede viden om vores virksomhed og miljøet; ved levering af grundvand og rensning af spildevand.

Det er derfor naturligt at Fredensborg Forsyning er en del af Skolen i Virkeligheden, som på hjemmesiden skolenivirkeligheden.dk samler ideer og lokale tilbud, som lærere og pædagoger kan gøre brug af.

 

Her kan du se en præsentationsvideo:

 

Fredensborg Kommunes koncept Skolen i Virkeligheden vandt i 2012 KL's (Kommunernes Landsforenings) Innovationspris og får nu tilskud fra Friluftsrådet, så konceptet kan udbredes til andre kommuner og blive landsdækkende.


Besøg hjemmesiden skolenivirkeligheden.dk

Den opdateres løbende med nye samarbejdspartnere og aftaler - til inspirationskilde, så eleverne kan få en mere varieret undervisning, der kobler teorien med virkeligheden. Det er et af de nye elementer i skolereformen.