Udskriv denne side

Nyheder

tirsdag d. 14. november 2017

Vi søger kandidater til Forbrugervalg - er det dig?


Ønsker du medindflydelse på, hvad der sker i dine Vandselskaber, så har du lige nu mulighed for at melde dig som kandidat til forbrugerrepræsentant til bestyrelsen.
Men skynd dig - Vi skal have din opstilling senest fredag 17. november 2017 kl. 12.00.

Vi skal nemlig have valgt to forbrugerrepræsentanter (og op til fire suppleanter) ind i Fredensborg Forsynings bestyrelse for Fredensborg Vand A/S og Fredensborg Spildevand A/S, der skal sidde i perioden 2018-2021.

 

Hvem kan blive kandidat, og hvordan opstiller du?

Du behøver ikke bo i Fredensborg kommune for at blive kandidat. Men for at blive godkendt som kandidat et det et krav, at du er myndig, og at du har 10 stillere, der anbefaler dig.

Du kan allerede nu oprette dig som kandidat elektronisk via vores valgsystem, hvor du også har mulighed for at fortælle, hvorfor det netop er dig, der skal vælges som forbrugerrepræsentant og uploade et billede.

Vi skal have din opstilling senest den 17. november 2017 kl. 12.00.

 

Hvem kan være stiller for en kandidat?

Stillere skal være myndige personer, der er forbrugere af én eller flere af forsyningsydelserne i Fredensborg Vand A/S eller Fredensborg Spildevand A/S forsyningsområde.

En stiller er en person, der anbefaler kandidaten. Herudover har stilleren ikke andre forpligtelser. En stiller kan ikke tilhøre kandidatens husstand.

 

Valget

Valget afholdes elektronisk i perioden den 27. november til den 10. december 2017.
Alle, der er privat eller erhvervskunde (1 stemme pr. husstand eller erhvervsejendom), hos enten Fredensbog Spildevand A/S eller Fredensborg Vand A/S, kan stemme til Forbrugervalget 2017.

 

» Læs mere om valget

» Stil op (opdatering: fristen udløb 17. november 2017!)