Udskriv denne side

SMS service

Vi tilbyder følgende gratis SMS-tjenester:

Beredskabsalarm ➤

Bliv informeret om alvorlige driftsforstyrrelser

samt akutte krisesituationer som måtte opstå i dit område .

Har du en mobil der er registreret på en adresse i Fredensborg Kommune, er du automatisk tilmeldt denne sms service. Har din mobil derimod hemmeligt nummer eller den er en arbejdsmobil, registreret på adresse udenfor kommunen, har du mulighed for at tilmelde dig her. Du kan også afmelde dig, hvis du ikke ønsker denne service.

Affaldsafhentning ➤

Få en SMS-besked inden vi afhenter affald på din adresse.

Der er også mulighed for at få en email. Det er også her, du til hver en tid kan framelde dit mobilnummer eller email, hvis du ikke længere ønsker beskederne.
Vær opmærksom på, at under tilmelding/afmelding modtager du en sms (eller email) med en kode, som skal indtastes.

 

Vilkår for sms og e-mail service:

Det er omkostningsfrit at modtage e-mails og SMS'er fra Fredensborg Affald A/S, Fredensborg Vand A/S og Fredensborg Spildevand A/S. Evt. deltagelse i brugerundersøgelser kan dog indbefatte alm. data trafikafgift, såfremt undersøgelsen gennemføres via telefonen.
Du kan til enhver tid framelde dig servicen ved at logge ind og foretage sletning.
Generel henvendelse og spørgsmål vedr. servicen kan foretages til: forsyning@fredensborgforsyning.dk

Bemærk!
Fredensborg Affald A/S, Fredensborg Vand A/S og Fredensborg Spildevand A/S fraskriver sig ansvaret for evt. fejl i forbindelse med udsendelse af beskeder og registrering af data.
SMS- og e-mail service er udelukkende en serviceydelse, som kunden ikke har krav på, og som ved udeblivelse og fejlagtige udsendelser ikke kan medføre erstatningskrav mod Fredensborg Affald A/S, Fredensborg Vand A/S og Fredensborg Spildevand A/S.
Oplysninger videregives ikke til andre, og de anvendes kun til de services, du er tilmeldt.

Aktuelle driftsbeskeder

Nyheder til SMS

OBS! Du bliver bedt om at oprette en gratis konto hos IFTTT: IFTTT Recipe: Få SMS om nyheder fra Fredensborg Forsyning connects feed to sms