Årsopgørelse Faktura 2024
Nyhed

Årsopgørelsen for 2023 er sendt til alle kunder

I disse dage udsender vi årsopgørelse samt 1. aconto, til betaling senest den 1. marts 2024.

Årsopgørelse

Du modtager en årsopgørelse én gang årligt, efter vi har modtaget aflæsningen fra din måler. På den måde, kan vi gøre dit reelle forbrug op i forhold til det indbetalte aconto beløb.

Årsopgørelsen er en oversigt over dit forbrug i året der er gået, og hvor du kan se hvor meget du har betalt til Fredensborg Forsyning. Sammen med årsopgørelsen for 2023, er den første acontoregning for 2024, med betalingsfrist den 1. marts.

Du kan altid se dit forbrug og dine regninger for de sidste 5 år, via Selvbetjening i

Min Forsyning

 

Prisstigninger kan ses på regningen

Der er store takstforhøjelser i 2024 på restaffald og madaffald - hhv. 188 % og 27 % for en typisk husstand (med egne affaldsbeholdere). Derfor vil du højst sandsynlig opleve, at vi opkræver en hel del mere i aconto, i forhold til sidste år. Læs om årsagerne her:

 

Betalingsservice

Hvis du er blevet opkrævet et faktureringsgebyr på kr. 75 ved at modtage din faktura med posten, så kan du fremover undgå dette, ved at tilmelde dig betalingsservice eller modtage din faktura i e-Boks:
Selvbetjening - Om din regning.
 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din regning bedes du kontakte Kundeservice på tlf. 3529 4400 eller e-mail forbrug@fredensborgforsyning.dk