Drift lige nu
Vandtårn Kokkedal - Åbent Hus
Nyhed

Åbent hus blev en succes.

I lørdags afholdt vi Åbent Hus på 4 af Fredensborg Forsynings lokaliteter.

Størst succes havde Kokkedal vandtårn med over 200 besøgende. Alle var nysgerrige på at se udsigten fra toppen. Vejen til toppen består af 212 trin og det kunne tage pusten fra mange. Heldigvis var vejret fantastisk, en af de første gode forårsdage med sol og varme. Der blev taget mange billeder, selfies og film af den flotte udsigt. Vi havde også fint besøg af en journalist fra Radio Humleborg og en lille pige som havde taget sin kanin med.

Nivå og Fredensborg Renseanlæg var også godt besøgt. Her var der rundvisninger hver time til en grundig gennemgang af spildevandets vej, inden det kan ledes ud i hav og å. Vores dygtige medarbejdere fik talt sig varme og hæse og deres publikum fik en masse viden med hjem.

På Endrup Vandværk var der stor interesse for det rene drikkevand. Vandværket er indrettet sådan at man næsten kan se alle processerne i rensningen fra grundvand til drikkevand. Vandværket har en skøn 70’er charme og der er masser af gode fortællinger. Også her var vores dygtige medarbejdere i gang fra start til slut.

Alt i alt oplevede vi en positiv tilbagemelding fra besøgende, som var meget glade for at blive klogere på, hvad det er Fredensborg Forsyning laver.

Tak for besøget – Vi ses igen næste år.